ELS JOVES FAN COSES!

Zona Jove sap que els principals protagonistes de tot el que passa en el món juvenil sou vosaltres, els joves. És per això que aquest projecte ens agrada tant: Els Joves Fan Coses!

Dins aquest projecte, us donem la possibilitat d’intervenir-hi de varies maneres:

Preparant i duent a terme festes i activitats de caire lúdic al poble! De ben segur que saps que durant la tardor molts joves de diferents pobles com Bordils, Sant Julià de Ramis, Flaçà, Madremanya, Juià...van organitzar Carrers i Cases del terror! O potser hauràs participat en el Carnestoltes de Bordils? O hauràs tret el cap a la Fira del Conte a Medinyà? Sigui el que sigui, està demostrat que els joves sabeu i podeu organitzar activitats a nivell comunitari!

Preparant i duent a terme activitats dins el local jove. Tens alguna habilitat que t’agradaria compartir amb els teus amics i amigues? No ho dubtis: reserva una tarda al teu local jove i fes participar als teus fent allò que més t’agrada! Ja sigui tocar la guitarra, practicar parkour o fer manualitats. Tanmateix, organitzar una tarda de cinema amb crispetes i barra de bar no estaria malament, oi?

Doncs si tot això et motiva, no ho dubtis! Si tens alguna proposta només t’has de posar en contacte amb els dinamitzadors i dinamitzadores de Zona Jove o a través de la nostra adreça electrònica zonajovegirones@girones.cat.

Que no et faci mandra fer coses!