SORTIDA A PORT AVENTURA

PLACES EXHAURIDES!

Si vols quedar en llista d'espera, escriu un correu a zonajove@girones.cat

Si ja has omplert el formulari, has d'haver rebut un correu com a comprovant Això no implica tenir plaça. Durant els propers dies et farem arribar un correu confirmant la plaça.

Si has fet el pagament i no has pogut omplir el formulari, posa't en contacte amb nosaltres a zonajove@girones.cat i et farem la devolució dels diners.

Sortida a Port Aventura 

Dijous 27 de juny de 2024

Des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès, conjuntament amb diversos Ajuntaments de la comarca, s'organitza una sortida per a joves a Port Aventura per Halloween el proper dijous 27 de juny de 2024.

 

Cost

El cost de la sortida és de 50 euros i inclou l'entrada al parc i el transport.

Inscripcions

El termini d'inscripció estarà obert del 13 al 31 de maig de 2024.

Cal omplir el formulari i adjuntar-hi la informació requerida (document d'identitat, targeta sanitària, autorització i comprovant de pagament)

Hi ha places limitades. En l'assignació de places es prioritzaran les persones joves del Gironès i l'ordre d'inscripció.

Sortida adreçada a persones nascudes entre els anys 1994 i 2011, ambdós inclosos.

Sortida i arribada

Els llocs de sortida i arribada de l'autobús i els horaris es definiran un cop hagin finalitzat les inscripcions en funció del municipi de les persones apuntades. És possible que l'autobús no passi pel teu municipi, però sí per un municipi proper.

La sortida des de Port Aventura de tornada als municipis es farà a les 21:00h.

 

Informació d'interès

  • Acompanyaran la sortida professionals de joventut del Consell Comarcal del Gironès i/o altres Ajuntaments de la comarca, que aniran al bus i coordinaran l'entrada i la sortida a les instal·lacions (una vegada s’hagi entrat al recinte no es podrà tornar a sortir). Aquests professionals no acompanyaran als i les joves dins el parc temàtic.
  • Cada participant haurà de fer ús dels serveis i equipaments de les instal·lacions de manera respectuosa, responsable i posant especial atenció en la seguretat.
  • Caldrà portar DNI/NIE/Passaport, targeta sanitària, roba còmode, esmorzar i dinar (o diners per comprar-ne al recinte).
  • Sortida adreçada a persones nascudes entre els anys 1994 i 2011, ambdós inclosos.

 

Condicions

La sortida només es podrà dur a terme si s’arriba a un nombre mínim de participants inscrits. En cas de no arribar-se a aquest mínim s’informarà a les persones inscrites amb la màxima antelació possible. Si l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès anul·la la sortida es retornarà l’import total d’aquesta. Si la persona inscrita no assisteix a la sortida o avisa de la no assistència un cop hagi finalitzat el termini d’inscripció, no es retornaran els diners.

 

Més informació:

zonajove@girones.cat

654 634 764