Sarrià de Ter

Sarrià de Ter forma part de la Zona Jove del Gironès. Les persones que hi treballen proposen projectes, activitats, cursos, tallers i serveis dirigits al jovent del municipi. La seva finalitat és trobar punts d'interès de caràcter educatiu on els joves es puguin divertir i aprendre de forma conjunta.

  • Tardes joves  Al llarg de l'any s'ofereixen cursos i tallers que responen a les necessitats i demandes de la gent jove del poble
  • Connexions a l'Institut de Sarrià de Ter (patis els dijous d'11 a 11:30) xerrades a les tutories; trobades amb els delegats; servei de benvinguda; taller obert; servei a la comunitat.
  • Sortides en bus (Esquiada, Waterworld, Portaventura, Bus de nit a Fires, etc)
  • Punt lila  (commemoració 8 M, paradeta a la Festa Major, commemoració 25 N) 

En el poble també s'hi troben dues associacions juenils, una l'Esplai PL, una assoació sense ànim de lúcre que organitza activitats de lleure per infants i joves. L'altre és l'Associació Cultural apaga la tele ATV, formada per una assemblea de joves que organitza festes i concerts de música alternativa.

 #educació #dinamització  #lainformaciójuvenil   #desenvolupamentdepropostes #elshàbitsdesalut  #cultura #treballl #aprenentatges #vivències #convivència #igualtat #preocupacióiocupació