EXPOJOVE

Xerrada: I després de l'ESO, què?
xerrada: I després del batxillerat, què?
Xerrada: I si no tinc l'ESO, què?

Aquest any 2021 hem celebrat l'Expojove en format virtual dels dies 20 al 30 d'abril. Els agents virtus han preparat les sessions en directe, els tallers, les conferències, etc. Molta informació a l'abast per dissenyar el nostre futur.  

L'any 2020, per l'excepcionalitat de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, no es va poder celebrar la XV edició de l'Expojove que s'havia estat preparant pels dies 25, 26, 27 i 28 de març a la Fira de Girona.

Aquest saló respon a la voluntat d'aglutinar diverses opcions que permetin a alumnat, professorat, treballadors/es, persones que estan sense feina o que volen crear una empresa, educadors/es, informadors/es juvenils i orientadors/es, pares i mares i familiars, conèixer les opcions que tenen per a dissenyar el seu futur.

A més dels estands informatius s’hi afegeixen un munt de sessions breus i tallers pràctics pensats perquè els assistents puguin complementar la seva visita amb continguts sobre formació, orientació laboral i altres recursos i que sigui alhora una mostra dels serveis i recursos que existeixen al territori.