EXPOJOVE


vídeo tutorial Expojove virutual-2021
Visita'ns a l'Expojove virtual 2021
concurs Two pots - Expojove virtual 2021

Hem preparat un calendari de sessions virtuals a través de la plataforma ZOOM.

Us ajudarem a resoldre els vostres dubtes sobre I després de l'ESO què? Us atendran professionals que treballen al vostre territori.

Com a centre educatiu, us podeu inscriure i escollir dia i hora. 

 


Aquest any 2021 celebrarem l'Expojove en format virtual dels dies 20 al 30 d'abril!

  S'ha treballat en una readaptació de l'Expojove en format virtual. Tenim els agents virtus preparant les sessions en directe, els tallers, les conferències, etc. Molta informació a l'abast perquè pogueu dissenyar el vostre futur!! 

L'any 2020, per l'excepcionalitat de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, no es va poder celebrar la XV edició de l'Expojove que s'havia estat preparant pels dies 25, 26, 27 i 28 de març a la Fira de Girona.

Aquest saló respon a la voluntat d'aglutinar diverses opcions que permetin a alumnat, professorat, treballadors/es, persones que estan sense feina o que volen crear una empresa, educadors/es, informadors/es juvenils i orientadors/es, pares i mares i familiars, conèixer les opcions que tenen per a dissenyar el seu futur.

A més dels estands informatius s’hi afegeixen un munt de sessions breus i tallers pràctics pensats perquè els assistents puguin complementar la seva visita amb continguts sobre formació, orientació laboral i altres recursos i que sigui alhora una mostra dels serveis i recursos que existeixen al territori.