LA DOCUVOLTA 2021

LA DOCUVOLTA a Contrarellotge

Dates i horari: dies 30  i 31 de març de 2021, de 10 a 16 h.

Els dies 30 i 31 de març 2021 es durà a terme La Docuvolta a Contrarellotge, una activitat de lleure pensada per a joves de 12 a 17 anys dels municipis de la Zona Jove Gironès. Una activitat que combina una experiència de ruta en bicicleta a l’aire lliure i l’elaboració d’un documental.

Es tracta d’una mini ruta circular al voltant del Ter. La ruta es realitzarà amb bici el dia 30 de març i passarà pels termes municipals de Bordils, Sant Joan de Mollet, Flaçà, Sant Jordi Desvalls, Cervià de Ter i Celrà.

Als i a les participants se’ls hi donarà les instruccions de l’activitat el mateix dia 30 a primera hora. L’activitat consta de dues parts: La primera, serà  la ruta amb bici i recollida d’informació en format audiovisual a les diferents parades que es proposin a la ruta. La segona, serà l’endemà, amb l’edició d’un petit documental d’aproximadament 10 minuts de durada que servirà per presentar en el concurs juntament amb tots els documentals de l’activitat. Els documentals seran valorats per un jurat que atorgarà els premi al millor documental de la primera edició de La Docuvolta.

Aquesta activitat neix amb la voluntat d’oferir una alternativa de lleure per a joves durant els dies de vacances de Setmana Santa al mateix moment que es posa en valor un entorn, el del Ter-Gavarres, que destaca per la gran riquesa paisatgística, de la flora i fauna, històrica, arquitectònica, social, etc. Així doncs aquesta activitat pretén, a l’hora que oferir una activitat que diverteixi als i les joves participants, ampliar el seu coneixement de la zona a on viuen i potenciar-ne el seu sentiment de pertinença. D’aquesta forma es crea una situació propensa a treballar valors de respecte entre ells i elles i respecte a l’entorn i al medi natural, per posar-ne dos exemples.

Objectius:

  • Oferir una alternativa de lleure per a joves dels municipis de Zona Jove Gironès.
  • Potenciar el sentiment de pertinença dels joves cap a l’entorn on viuen.
  • Treballar en valors de respecte cap al medi natural i les relacions entre persones.
  • Promoure hàbits saludables.

Calendari:

El dia 30 de març a les 10 h es farà la rebuda de totes i tots els participants i se’ls hi explicarà l’activitat i per la ruta es crearan parelles o grups de tres que formaran els diferents equips que es presentaran al concurs de La Docuvolta a Contrarellotge. Cada equip ha de posar-se un nom sota el qual participaran al concurs de mini-documentals.

Així doncs, seguidament, se’ls hi donarà 30 minuts per organitzar-se la ruta i posteriorment agafar les bicicletes i començar la ruta totes i tots plegats.

Inscripció DOCUVOLTA (30 I 31 de març de 2021)

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
Té algun tipus d'al·lèrgia*
Pren algun medicament?*
Té algun tipus de dificultat motriu?*
Marxarà sol/a del Casal Jove?*
Autoritzant a Zona Jove Gironès, a:*