CASAL ZONA JOVE

Amb alguns municipis de la comarca del Gironès fa anys que s'ofereix un casal jove pels i les joves dels municipis que volen gaudir d'un estiu ple d'activitats.

Des de l'any 2018, es desenvolupa un casal de lleure amb activitats diverses (jocs, tallers, dinàmiques, etc.), així com sortides: caiac pel riu Ter, al WaterWorld, al paintball, etc.

L'any 2020 i 2021, tot i viure dos estius marcats per la pandèmia de la Covid-19, es va poder oferir un casal bastant similar al dels darrers anys, però amb algunes adaptacions i mesures d'higiene.

Per aquest estiu 2022 la proposta que es planteja s'acosta molt a la d'un casal jove amb plena normalitat (Se seguirà els protocols i la normativa vigent en el moment de desenvolupament del casal), amb activitats i sortides diverses del 4 al 29 de juliol. L'horari del casal serà de 9 h a 13 h per a joves nascuts entre els anys 2004 i 2009. En algunes de les sortides proposades per aquest any l'horari serà un altre que l'anterior esmentat.

El període d'inscripció i aportar els documents necessaris, serà del 5 de maig al 30 de maig del 2022. (ambdós inclosos)

Els municipis adherits al conveni de Zonajove i compten amb l'ajuda del seu ajuntament són els pobles de: Bordils, Cervià, Flaçà, Juià, Madremanya, Medinyà, Mollet, Sant Julià de Ramis i Sant Jordi Desvalls.

Per qualsevol dubte ens podeu enviar un correu a zonajove@girones.cat

Equip de la Zona Jove Gironès

 

El període d'inscripció va finalitzar el dia 30 Maig 2022.