Em faig gran

L’activitat "Em faig gran" va dirigida a l’alumnat de sisè de primària, que l’any següent faran el salt cap a l’Institut. Un cop entren al institut podran començar a gaudir dels serveis pel jovent del poble. Així doncs volem apropar-nos-hi per poder-los conèixer i perquè ens coneguin. Per això s’ofereixen un seguit d’accions des de l’àrea de joventut del municipi. (ex. Visitar el local de joves amb tot l’alumnat dins i fora de l’horari escolar amb els del poble).

També es farà un concurs de Microrelats, on els joves escriuran de manera creativa, una historia on ja introduiran les paraules Em Faig Gran i Institut, per tal de poder expressar les seves inquietuds.

Tot això conclourà amb una entrega de premis als millors microrelats.

Per altra banda, s’ofereix una activitat dins de l' institut de Celrà per tal que coneguin l’organització de l’Institut i l’estructura del nou curs. Els delegats de 1r d'ESO els hi explicaran com és l' institut en el seu primer any i els guiaran mitjançant una Gimcana pel centre.

Al final tancarem el projecte amb una jornada de jocs cooperatius entre tots els pobles de la Zona Llera per acompanyar-lo en el procés de conèixer les persones d’altres pobles que tenen la mateixa situació que ells:començar en un nou centre educatiu