Delegats i delegades a l'institut

Per a donar importància a la tasca de representació, els delegats/ades i subdelegats/ades de segon curs de diferents centres educatius de secundària participen de la Jornada de Delegats i Delegades del Gironès.

Aquesta es realitza al mes de febrer i que s’organitza conjuntament amb les diferents Àrees de Joventut del Gironès. Aquesta diada els permet conèixer a nois i noies d’altres instituts que desenvolupen les mateixes funcions i treballar a partir de diferents dinàmiques habilitats que han de posar en pràctica com a delegats i delegades (posar pau, fer una assemblea, parlar en públic, gestionar emocions, etc.).

Els darrers anys la jornada es realitzava de manera presencial, generalment a la Sitja de Fornells. Aquest curs, davant la situació de Covid-19, la jornada s'ha hagut d’adaptar i no s'ha pogut realitzar tal i com es feia habitualment, malgrat s'ha fet de manera virtual. Ha tingut lloc el divendres 26 de febrer de 2021 i hi ha participat un total de 64 alumnes, de l'Institut de Cassà de la Selva, de Celrà, de Salt (Salvador Espriu i Salvador Sunyer), de Sarrià de Ter, de la Vall de Llémena i de Vilablareix.