PUNT LILA GIRONÈS

 

Des del Consell Comarcal del Gironès, en coordinació amb els ajuntaments de la comarca i el Consorci de Benestar social i el servei SIAD-Gironès (Servei d'Informació  i d'Atenció a la Dona) s'està duent a terme la instal·lació de Punts Liles en les festes joves en els pobles del Gironès.

A la comarca del Gironès, per ara, onze municipis organitzaran Punts Liles  a les festes majors i a les festes joves on el públic diana seran joves. Les dates segons els municipis, seran les següents: Celrà ( 4 de maig), Fornells (11 de maig), Vilablareix (18 de maig), Llagostera (7 i 8 de juny), Cassà de la Selva (14 i 15 de juny), Llambilles (5 i 6 de juliol), Quart (18 de juliol), Sant Gregori (19 i 10 de juliol i 2 d’agost), Bescanó (10 i 11 d’agost), Bordils (23 i 24  d’agost) i Aiguaviva (13 de setembre).

No hi ha cap dubte que la voluntat de treballar en clau de gènere no entén d'edats però entenem aquesta voluntat de remoure consciencies i de reeducar a la societat.

Els Punts Liles, són espais que es creen amb el doble objectiu de donar, per una banda,  visibilitat a aquesta problemàtica que és present dins la nostra societat a través de la sensibilització i prevenció i també, com a espai en el qual s'atenen possibles agressions masclistes, amb la presència d'un o més professionals especialitzats.