PORT AVENTURA

Sortida a Port Aventura

Dilluns 26 de juny de 2023

 

El proper dilluns 26 de juny de 2023 s'organitza una sortida per a joves a partir de 12 anys a Port Aventura des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès, amb la complicitat d'Ajuntaments d'arreu de la comarca.

 

Cost de l'activitat: 50 euros per persona (inclou entrada i transport)

Hora de sortida: variable en funció del municipi, aproximadament a les 7:00h

Hora de tornada: sortida de Port Aventura a les 21:00h, arribada variable en funció del municipi

Informació d'interès

  • Acompanyaran la sortida professionals de joventut del Consell Comarcal del Gironès i/o altres Ajuntaments de la comarca, que aniran al bus i coordinaran l'entrada i la sortida a les instal·lacions (una vegada s’hagi entrat al recinte no es podrà tornar a sortir). Aquests professionals no acompanyaran als i les joves dins el parc temàtic.
  • Cada participant haurà de fer ús dels serveis i equipaments de les instal·lacions de manera respectuosa, responsable i posant especial atenció en la seguretat.
  • Caldrà portar DNI/NIE/Passaport, targeta sanitària, esmorzar i dinar (o diners per comprar-ne al recinte).
  • Sortida adreçada a joves a partir de 12 anys.

 

Com em puc inscriure?

Per a inscriure's a la sortida cal omplir el formulari, i adjuntar-hi la documentació requerida (document d'identitat, targeta sanitària, autorització i comprovant de pagament).

El termini per a formalitzar la inscripció és del dilluns 22 de maig al divendres 2 de juny de 2023

Places limitades. El fet de formalitzar la inscripció no implica tenir plaça. S'enviarà un correu de confirmació uns dies prèvis a la sortida. Per a l'atorgament de plaça es tindrà en compte el fet que la persona jove sigui d'algun municipi del Gironès i l'ordre d'arribada de la inscripció.

*La sortida només es podrà dur a terme si s’arriba a un nombre mínim de participants inscrits. En cas de no arribar-se a aquest mínim s’informarà a les persones inscrites amb la màxima antelació possible. Si l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès anul·la la sortida es retornarà l’import total d’aquesta. Si la persona inscrita no assisteix a la sortida, no es retornaran els diners.

Places exhaurides.