TORNEIG MIXT FUTBOL 7

El Torneig  Mixt de Futbol 7 es realitzarà el dia 17 de desembre a partir de les 15h de la tarda al Camp de Futbol del Quart a (Carrer Modeguer, s/n). Aquest torneig està organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès amb l’objectiu de proporcionar un espai d’oci, lleure i socialització dels joves del municipi de Quart i rodalies. L'activitat es fa sota el projecte Ocell de Foc destinat a prevenir i a parlar obertament sobre la salut mental  i el benestar emocional. Tanmateix es vol potenciar i reconèixer aquelles actuacions positives que poden tenir lloc dins i fora del terreny de joc dins d’un context a priori competitiu, per tal de potenciar els valors esportius necessaris per una millor convivència, treball en equip i resolució de conflictes. Es vol donar valor a la següent definició: 

“esportivitat, deportivitat o joc net és una aspiració o caràcter distintiu que creu que un esport o activitat pot ser més gaudit tenint en compte l'equitat, l'ètica, el respecte i el sentit de companyonia”.

Amb aquesta activitat els i les  tècniques de joventut de les zones podran coneixes aquells i aquelles joves dels territoris i així poder adaptar les seves activitats i serveis a les necessitats i interessos dels i les joves. Tanmateix els joves podran conèixer aquesta figura que tenen en els municipis i apropar-s’hi.

Les inscripcions es tancaran el 20 de novembre.  Els requisits son:

  • Equips de mínim 8 i màxim 10 persones
  • Els equips no hi poden haver més de 4 persones actualment federades
  • Els equips han de tenir un mínim de 4 persones residents al Gironès
  • Els equips poden ser mixtes
  • Tots els integrants de l’equip hauran de fer inscripció individual
  • S’ha d’escollir un capità o una capitana del equip que serà el portaveu. Un cop finalitzades les inscripcions ens posarem en contacte amb aquest/a per tal de informar més detalladament la normativa.

El dia del torneig es donarà una samarreta a cada participant on cada equip tindrà un color diferent (es triarà aleatòriament) per tal de distingir-se, aquesta samarreta serà la que s’haurà d’utilitzar el dia del torneig.

Si hi ha persones que no tenen un equip complert es poden apuntar i farem el possible per tal de crear un equip nou amb totes aquestes. Tot i així no podem assegurar que s’aconsegueixi, informaríem si fos el cas.

Es penjarà el reglament del joc amb tota la informació més detallada del funcionament del torneig en aquesta mateixa pàgina.

No hi haurà servei de vestuari

Hi ha places limitades, amb un total de 10 equips participants, un cop finalitzades les incripcions enviarem un mail confirmant o no la vostra participació.